Aanbevelingen

Corine heeft een unieke gave om met haar neutrale aanwezigheid ruimte te scheppen voor jezelf, om zelf te ervaren waartoe je wilt komen. Zij is een erg prettige persoonlijkheid die op een rustige, doch duidelijke en scherpe manier je kan helpen om tot de kern te komen. Ze doet dit op een zeer professionele, neutrale manier en laat je de ruimte om zelf aan te geven wat je wel en niet wilt delen of wat je enkel voor jezelf wilt ervaren. Ik heb de sessies met haar erg prettig gevonden. Je komt tot rust, je hebt zelf de regie en wordt ontvangen in liefdevolle, nieuwsgierige aandacht.
Bibilotte Duyvesteyn - Business Professional


Vanaf het eerste contact voelde het al goed en vertrouwd. Ik vond de Mindful Academy via een advertentie in de yogakrant voor mindful coaching bij narcistisch misbruik en burn out. Ik zat toen elf maanden thuis met weinig vooruitzicht. Corine is ondersteunend/verhelderend/aanmoedigend en gaf me ook de ruimte. De sessies raakten me elke keer en het heeft gerichte inzichten gegeven. Ik heb zoveel mogen ontdekken in die gesprekken!
Door de meditatie oefeningen heb ik echt rust en diepte in mezelf kunnen ervaren. De hand outs gaven ondersteuning voor het begrip. Ik begrijp de term 'in je kracht' en dat zal ik vanaf nu altijd bij me dragen. Ik ben heel dankbaar.
Ilona Wilbrink


Corine heeft de gave om zonder oordeel op een warme, doelgerichte manier je weer in contact te laten komen met je eigen kracht. Ik heb me bij haar gehoord en begrepen gevoeld als nooit te voren. Corine ziet wie en wat jij bent en wat je mogelijkheden zijn daar waar jij het zelf nog niet zag of vergeten was door de waan van het leven of de complexiteit van je problematiek. Problematiek waarvan ik dacht dat het allemaal heel complex was, wist zij terug te brengen naar eenvoud en inzicht. Dit in alle rust, met geduld en met uiterste precisie en op een open, no nonsence en onderzoekende wijze. Ze doet alles met respect voor wie jij bent en blijft je steeds de ruimte geven om zelf aan het roer te staan van je eigen ontdekkingen omtrent zien en zijn wie je bent.
Ze heeft me diep geraakt. Iedere keer na een sessie met Corine was ik opgeladen met een enorme hoeveelheid energie en vertrouwen.
Evalien Swillens


Corine leert je  verschillende manieren om antwoorden in jezelf te vinden. Hierdoor merk je snel wat wel en wat minder goed bij je past, en dat is fijn. In de loop van de tijd of na bepaalde gebeurtenissen in het verleden kan je terecht zijn gekomen in je eigen automatische piloot van waaruit je keuzes maakt en handelt. Door mindfulness toe te passen ga je anders en ook op een milde manier naar jezelf kijken en verrassend genoeg ga je snel veranderingen opmerken.
Het heeft mijn innerlijke kompas versterkt en mijn zelfvertrouwen vergroot. Het heeft me geleerd mezelf regelmatig stil te zetten, en te kijken wat ik echt belangrijk vind of wat ik nodig heb.
Mayke van den Elzen


Met grote dank aan wat je voor me hebt betekend zal ik naar je blijven doorverwijzen.
Anneke van den Berg